Hartfalen

Extreme moeheid tijdens inspanning komt veel voor bij mensen met hartfalen. Dit heeft te maken met het feit dat de hartspier niet in staat is om voldoende bloed (en daarmee zuurstof) door het lichaam te pompen. De hartspier pompt niet meer zo goed als gevolg van een hartaanval of jarenlange hoge bloeddruk (hypertensie).

Het gevolg is dat het vermogen om je in te kunnen spannen vaak enorm afneemt. Immers, onze spieren hebben zuurstof nodig om te kunnen bewegen want zuurstof is de brandstof van ons lichaam. Mensen met hartfalen hebben vaak de neiging om steeds minder inspanning te verrichten vanwege bovengenoemde vermoeidheid en daarmee gepaard gaande kortademigheid. Daardoor neemt ook de conditie af. Lopen met behulp van de NRGbike kan dit negatieve patroon doorbreken. Ten eerste vraagt het lichaam veel minder energie (zuurstof) omdat de spieren uw gewicht niet meer hoeven te dragen.

Dit leidt dus tot minder vermoeidheid en kortademigheid.

Ten tweede zal de conditie en de efficiëntie van uw lichaam verbeteren als u de NRGbike regelmatig gebruikt. Het mes snijdt dus aan twee kanten!

Wilt u meer weten over de NRGbike, specifieke productinformatie lezen of meer te weten komen over het bestelproces? Klik dan op de onderstaande button.

USP - Gemakkelijk en veilig online af te rekenen

Met groot gemak
online te bestellen

USP - Te testen bij één van onze dealers

Te bekijken bij een
dealer in de buurt

USP - Gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd

Gebruiksklaar aan de
voordeur afgeleverd

USP - Vele tevreden klanten gingen u voor

Diverse tevreden
klanten gingen u voor

USP - Veilig afrekenen

Via een versleutelde
verbinding betalen

Wat andere klanten van hun NRGbike vinden: