Bestel uw NRGbike gemakkelijk online  

Wij begrijpen dat u niet altijd in de gelegenheid bent om bij één van onze dealers in de showroom langs te komen. Daarom kunt u 24/7 terecht in deze webshop. Hier vindt u niet alleen de NRGbike zelf, maar ook de bijbehorende accessoires. Kortom, het volledige assortiment. Kies het artikel waar u naar opzoek bent en bestel snel en eenvoudig in onze webshop.

Heeft u toch liever persoonlijk advies of wilt u het product liever eerst bekijken? Bezoek dan één van onze erkende dealers.

Veelgestelde vragen:

.

Kan ik de NRGbike ook testen?

Ja! U kunt de NRGbike testen bij één van onze dealers. Voor de dichtstbijzijnde dealer kunt u terecht op de dealerpagina.

Bij wie kan ik terecht voor vragen over onderhoud?

U kunt voor deze vragen terecht bij uw dealer. Heeft u de fiets online besteld, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Zit er garantie op mijn NRGbike?

Het NRGbike frame en de voorvork hebben een garantietermijn van 1 jaar op de aanwezigheid van constructie- en/of materiaalfouten. Voor de volledige garantievoorwaarden klikt u hier.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst en de transactie voltooid is, wordt de NRGbike binnen 2 werkdagen naar uw adres verzonden. Binnen 4 werkdagen ontvangt u uw loopfiets of accessoire.

Is online betalen wel veilig?

NRGbike maakt gebruik van een SSL-certificaat. Hierdoor bent u zeker van een veilige transactie.

Extra accessoires, extra comfort…

U kunt bij ons niet alleen een loopfiets bestellen, wij bieden tevens verschillende accessoires aan. Met deze accessoires kunt u de loopfiets aanpassen naar wens, om zo nog meer comfort ervaren bij het gebruik van de loopfiets. De accessoires zijn los te bestellen, maar vanzelfsprekend ook in combinatie met de NRGbike loopfiets.