Chronic Obstructive Pulmonary Disease

COPD is een afkorting en staat voor Chronic Obstructive Pulmonary Disease. In het Nederlands spreken we van chronisch obstructief longlijden hetgeen in de volksmond ook wel ‘rek uit de long’ wordt genoemd. De medische termen zijn chronische bronchitis en emfyseem.

Deze aandoeningen leiden vaak tot klachten van kortademigheid of benauwdheid, vermoeidheid en afname van het vermogen om in te spannen. Dit is een gevolg van vernauwing van de luchtwegen en slechtere functie van de longblaasjes. Ten gevolge van deze klachten hebben mensen met COPD de neiging steeds minder inspanning te verrichten. Hierdoor zal ook de conditie afnemen. Lopen met de NRGbike kan deze negatieve cirkel doorbreken.

Ten eerste vraagt het lichaam veel minder energie omdat de spieren uw gewicht niet meer hoeven te dragen. Dit leidt dus tot minder vermoeidheid en kortademigheid. Ten tweede zal de conditie en de efficiëntie van uw lichaam verbeteren als u de NRGbike regelmatig gebruikt. Dubbel voordeel dus!

Wilt u meer weten over de NRGbike, specifieke productinformatie lezen of meer te weten komen over het bestelproces? Klik dan op de onderstaande button.

USP - Gemakkelijk en veilig online af te rekenen

Met groot gemak
online te bestellen

USP - Te testen bij één van onze dealers

Te bekijken bij een
dealer in de buurt

USP - Gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd

Gebruiksklaar afgeleverd

USP - Vele tevreden klanten gingen u voor

Tevreden klanten gingen u voor

USP - Veilig afrekenen

Veilig online met Ideal te betalen

Wat andere klanten van hun NRGbike vinden: