NRGbike brengt u verder!

De NRGbike (energy-bike) loopfiets combineert zitten, lopen en rijden op een unieke manier. U spaart uw energie en kunt deze gebruiken om “lopend” grotere afstanden af te leggen dan u gewoon was. De NRGbike kost 699 euro (incl BTW). Ga naar ‘prijs & productinformatie’ voor aanvullende info. Klik vervolgens op de afbeelding voor een vergroting. Maximaal toelaatbare gewicht is 120kg.

De NRGbike is een loophulpmiddel.

De NRGbike loopfiets heeft de status van een loophulpmiddel (zoals bijvoorbeeld een rollator) en kan dus gebruikt worden op het trottoir, in de binnenstad en zelfs in de winkel. De NRGbike is het loophulpmiddel voor senioren en volwassenen. Dus bent u ‘slecht ter been’ en nog lang niet toe aan een rollator: bestel de NRGbike! De gedachte achter de NRGbike is: ‘Blijven bewegen!!’  Het belangrijkste doel is het vergroten van de loopafstand. Hierdoor wordt ‘samen wandelen’ en ‘zelf boodschappen doen’ weer mogelijk.

NRGbike, praktisch en comfortabel.

De NRGbike is licht en compact en is daarom eenvoudig mee te nemen. Als u op pad gaat met de auto of anderszins, de NRGbike gaat altijd mee. Een lage instap en eenvoudige stelmogelijkheden maken dat u de loopfiets graag gebruikt.