Algemene medische informatie


De NRGbike is ontstaan vanuit de wetenschap dat beweging vele voordelen biedt. Regelmatig bewegen leidt tot een betere kwaliteit van leven en een betere gezondheid. Voorts bent u minder afhankelijk van anderen: zelfredzaamheid en vrijheid!

De NRGbike is de ideale loopfiets voor volwassenen en senioren.

Lopen met de NRGbike voelt namelijk als zweven. Dat is ook wel logisch omdat uw eigen lichaamsgewicht niet meer door uw benen gedragen wordt. Uw gewicht rust comfortabel op het zadel. Uw benen hoeven alleen maar heen en weer te bewegen om voortgang te maken en de NRGbike rolt nagenoeg weerstandsloos vooruit: walk and roll! Dat gaat heel gemakkelijk en voor je het weet heb je een lekker vaartje. Afstand krijgt zo een hele andere betekenis!

Het feit dat uw lichaamsgewicht door de NRGbike gedragen wordt, biedt vele voordelen!

U kunt met dezelfde hoeveelheid energie veel gemakkelijker, een veel grotere afstand overbruggen. Overigens is de NRGbike geen medisch hulpmiddel.

Wilt u meer weten over de NRGbike, specifieke productinformatie lezen of meer te weten komen over het bestelproces? Klik dan op de onderstaande button.

De loopfiets wordt aanbevolen door longarts Ralph Koppers.
In het najaar van 2010 is bij longarts Ralph Koppers de vraag gaan leven waarom de loopfiets als hulpmiddel niet op grotere schaal ingezet wordt, daar het enthousiasme van de mensen die al wel gebruik maken van een loopfiets zeer groot is. Vanuit deze vraag is NRGbike ontstaan.

USP - Gemakkelijk en veilig online af te rekenen

Met groot gemak
online te bestellen

USP - Te testen bij één van onze dealers

Te bekijken bij een
dealer in de buurt

USP - Gebruiksklaar bij u thuis afgeleverd

Gebruiksklaar
afgeleverd

USP - Vele tevreden klanten gingen u voor

Diverse tevreden
klanten gingen u voor

USP - Veilig afrekenen

Via een versleutelde
verbinding betalen

Wat andere klanten van hun NRGbike vinden: